INDIAN SUMMER ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 511 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Summer Enschede. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 18:53 My comfort food place.
18 jun 2024 om 2:50 Het eten was goed, wel wat minder pittig dan ik had gehoopt. De bezorger kwam op de afgesproken tijd.
13 jun 2024 om 22:31 Heerlijk eten, precies op de gevraagde tijd gebracht
9 jun 2024 om 22:37 Lots of food! Was really good
9 jun 2024 om 8:53 Werd binnen de aangegeven tijd bezorgd en het eten was warm. Kwaliteit was prima. Heerlijk Indiaas, Spicy en goede kwaliteit.
23 mei 2024 om 20:23 Erg smaakvol, complimenten. Tot een volgende keer.
21 mei 2024 om 8:03 I had mentioned to make it spicy but it was too sad..as if I was eating augar..no taste .. rice whih was complimentary was also not up to mark
19 mei 2024 om 14:12 We hadden twee verschillende kip gerechten besteld..en die waren hetzelfde met dezelfde saus. Best ok qua smaak maar wat makkelijk Ik ga hier niet meer bestellen
16 mei 2024 om 23:05 Het eten is erg lekker, maar het duurde anderhalf uur totdat we het kregen.
16 mei 2024 om 19:41 Het eten was krap aan nog warm. Ook vrij prijzig voor wat je krijgt. De smaak is zeker okee!
12 mei 2024 om 21:13 Always delicious. Try the palak paneer!
12 mei 2024 om 20:27 Eten was super, maar de bezorging was 40kin te laat